Київський ФОРУМ ОСББ 2024: нові горизонти для сталого розвитку житлових комплексів

Представники колективу Веолія в Україні в особі ТОВ «Альтфатер Київ» виступили партнером на Київському ФОРУМІ ОСББ, який відбувся в Культурному кластері «Краків» 17–18 травня. Це всеукраїнська подія, присвячена діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК). Понад 500 фахівців з Києва та інших міст України відвідали захід – представники ОСББ, ЖБК, експерти галузі, постачальники послуг та рішень для сфери житлово-комунального господарства.
Протягом двох днів форумчани мали нагоду відвідати панельні дискусії, семінари, майстер-класи та презентації новітніх технологій і послуг для ефективного управління багатоквартирними будинками. Серед ключових тем – енергоефективність, взаємовідносини із виконавцями комунальних послуг, реалізація програм співфінансування, юридичні аспекти діяльності ОСББ та ЖБК, міжнародний досвід колег з Латвії, Литви, Естонії, Польщі, Туреччини, США тощо.
«Проведення такого роду форуму, навіть під час війни – це не забаганка, а необхідність! – коментує директор ТОВ «Альтфатер Київ» Микола Бутько. – Переконаний що він став важливим кроком до покращення комунікації та вирішення питань між владою, управителями будинків та підрядними організаціями, в тому числі всі учасники стали більш обізнані в питанні правильного поводження з відходами».